Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000967SpeedFanOtherpublic2007-09-06 08:332011-04-09 13:49
ReporterCColtManM 
Assigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformWindowsOSVistaOS Version
Product Version4.32 
Target VersionFixed in Version4.43 
Summary0000967: No GPU Temp
DescriptionI have a 8800GTX GPU and i don't see a temp or fan control. The fan control missing is fine, but where is the temp reading? I'd love to put an event on there.
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card Model
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0002837)
alfredo (manager)
2007-09-06 19:19

Depending on the video driver you are using, the latest beta 4.33 could do the trick.
(0003374)
akaleshian (reporter)
2008-04-07 07:47

I have an Asus 8600GTS and the temp I can confirm (with Everest) from the GPU Diode is the same for the GPU temp in SpeedFan v4.34 Beta 44.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-09-06 08:33 CColtManM New Issue
2007-09-06 19:19 alfredo Note Added: 0002837
2007-09-06 19:19 alfredo Status assigned => acknowledged
2008-04-07 07:47 akaleshian Note Added: 0003374
2011-04-09 13:49 alfredo Status acknowledged => resolved
2011-04-09 13:49 alfredo Resolution open => fixed
2011-04-09 13:49 alfredo Fixed in Version => 4.43


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.2771 seconds.
memory usage: 8,040 KB
Powered by Mantis Bugtracker