View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000283SpeedFanUser interfacepublic2015-03-17 19:49
ReporterAlexsmtAssigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status assignedResolutionopen 
PlatformAthlon2500+Asus A7N8X-XOSWinXP SP2 + MUIOS Version
Product Version4.24 
Target VersionFixed in Version 
Summary0000283: some problems when use russian translation
DescriptionWhen SpeedFan (4.24, 4.25 beta9) starts with russian interface, it show 'Temp1','Temp2' and so on (in russian translation of course) instead of my labels.
If I click on 'Configure' button and press 'Ok' (without changing any parametrs) all labels will updates to correct one.

There are no this bug in Polish and English translations.

Screenshots : www.alexsmt.narod.ru/sf.jpg (82 Kb)
Steps To Reproduce1. Set Russian language.
2. restart Speedfan.
3. See bug.

4. Press 'Configure' button.
5. Press 'ok' button.
6. Bug disappear
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card ModelSapphire 9600 ATLANTIS

Activities

Peaker

2005-10-28 02:25

reporter   ~0001316

Almost same problem appears in SF 4.26.
It starts with russian interface. But after closing configuration window, param names in main window falls back to English.
--
Some more. In Russian all sensors (even HD0, HD1 etc.) named as Temp. (Темп.1 in Russian)

navy

2015-03-16 16:46

reporter   ~0007789

Problem is still exist in sf4.51.

MaxusR

2015-03-17 19:49

reporter   ~0007790

Хм. Не знал о таком баге. Всегда использовал английскую версию, ибо русские надписи коряво смотрятся.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2005-06-10 15:53 Alexsmt New Issue
2005-06-10 15:53 Alexsmt Video Card Model => Sapphire 9600 ATLANTIS
2005-10-28 02:25 Peaker Note Added: 0001316
2015-03-16 16:46 navy Note Added: 0007789
2015-03-17 19:49 MaxusR Note Added: 0007790