Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000260SpeedFanUser interfacepublic2005-05-02 04:522005-06-03 00:20
ReporterNeo 
Assigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilitysometimes
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformAMD Athlon64OSWindows XP (English)OS VersionSP2
Product Version4.23 
Target VersionFixed in Version4.24 
Summary0000260: Temperature Symbol cannot be displayed correctly
DescriptionThe symbol is displayed as a strange character.
Steps To ReproduceI use English version of Windows XP, however I always use Chinese characters. The setting in the "Language for non-Unicode programs" under the "Advanced" tab of "Regional and Language Options" is "Chinese (Hong Kong S.A.R.)".

The symbol can only be displayed correctly if this setting is changed to "English". But in this case, I come across problem when I browse some Chinese-based website.
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card Model
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000860)
alfredo (manager)
2005-05-03 11:22

I just removed all references to that symbol. I should publish a new (extremely interesting) beta in a few hours. It will include this fix :-)
(0000889)
alfredo (manager)
2005-05-08 02:28

The latest beta, available online in the BETA AREA, no longer uses that symbol. Is it working fine for you?
(0000920)
Neo (reporter)
2005-05-11 19:09

Yes, thanks. But I just found the symbol is still in the "Temperatures" section of "Configure". For consistenance, it should be replaced too.
(0000925)
alfredo (manager)
2005-05-15 21:40

Thank you. I removed it from there too :-)

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2005-05-02 04:52 Neo New Issue
2005-05-03 11:22 alfredo Note Added: 0000860
2005-05-03 11:22 alfredo Status assigned => acknowledged
2005-05-08 02:28 alfredo Note Added: 0000889
2005-05-11 19:09 Neo Note Added: 0000920
2005-05-15 21:40 alfredo Note Added: 0000925
2005-06-03 00:20 alfredo Status acknowledged => resolved
2005-06-03 00:20 alfredo Resolution open => fixed
2005-06-03 00:20 alfredo Fixed in Version => 4.24


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.3786 seconds.
memory usage: 8,042 KB
Powered by Mantis Bugtracker