Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001774SpeedFanOtherpublic2011-04-01 08:262011-04-02 10:41
ReporterKane3162 
Assigned Toalfredo 
PriorityhighSeveritymajorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformDell D810OSWindowsOS Version7
Product Version4.43 
Target VersionFixed in Version4.44 beta 
Summary0001774: Error on run with "dell" option checked...
Descriptionhttp://dl.dropbox.com/u/9529502/lamesauce.jpg [^]

Steps To Reproduceinstall, run, change option for dell laptop, quit, start again...
Additional InformationI keep trying to get away from IK8FanGUI... but it seems after 6+ years SpeedFan just can "get it up" for my Dell (actually any Dell I personally have tried... i know there's a FEW that work.. but again, none that I have tried)... It can see temps fine (or at least reports CPU/GPU/Unknown)... but still no FanSpeed control or even RPM's...

If you cant tell, im a bit annoyed right now... i dont mean to take it all out here, i put in some other support/bug reports with angry tones... take it with a dose of cake... because the cake is NOT in fact, a LIE...
TagsNo tags attached.
Motherboard ModelDunno... reported it long ago...
Video Card ModelnVidia GeForce 6800 (ok, its a Quadro FX Go 1400)
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0005994)
Kane3162 (reporter)
2011-04-01 08:35

just thought id add, i noticed that even with that error, it wasnt closed was still in trey, so i right clicked and hit exit:

http://dl.dropbox.com/u/9529502/lamesauceredux.jpg [^]

and yes, since i know it will be asked, made sure ik8 was closed, restarted the pc, tried again... been a tech for (unofficially) 11 years... AS5 and reinstalling my OS every other month are my hobbys...
(0005995)
alfredo (manager)
2011-04-01 08:43

Please, contact me by email. I am going back to my development pc right now. I will send you a beta in a few hours.
(0005998)
alfredo (manager)
2011-04-02 10:40

I published a new beta that fixes this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2011-04-01 08:26 Kane3162 New Issue
2011-04-01 08:26 Kane3162 Status new => assigned
2011-04-01 08:26 Kane3162 Assigned To => alfredo
2011-04-01 08:35 Kane3162 Note Added: 0005994
2011-04-01 08:43 alfredo Note Added: 0005995
2011-04-01 08:43 alfredo Status assigned => acknowledged
2011-04-02 10:40 alfredo Note Added: 0005998
2011-04-02 10:41 alfredo Status acknowledged => resolved
2011-04-02 10:41 alfredo Resolution open => fixed
2011-04-02 10:41 alfredo Fixed in Version => 4.44 beta


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.3061 seconds.
memory usage: 8,045 KB
Powered by Mantis Bugtracker