Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000154SpeedFanConfigurationpublic2004-12-17 19:542005-01-15 08:56
Reporterhjindr 
Assigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityrandom
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSWindows XPOS VersionProf.
Product Version4.18 
Target VersionFixed in Version4.20 
Summary0000154: Speedfan looses settings, - clock control, language,
DescriptionOn Asus A7N8X-E Deluxe if I choose all - Motherboard model, clock IC, manufacturer, sometimes is this setting lost, and the language setting is lost everytime when program starts. I know, this problem was here, but speedfan ver 4.18 still have it.
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card ModelMSI Radeon 9800Pro
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000549)
alfredo (manager)
2004-12-19 10:08

The language setting too?
(0000552)
hjindr (reporter)
2004-12-19 13:34

The language settin is lost everytime when steedfan starts - i choose czech translation, and speedfan starts with english.
(0000566)
alfredo (manager)
2005-01-06 18:29

Do you run SpeedFan minimized? How did you set it?
(0000588)
alfredo (manager)
2005-01-14 11:32

Please, try the latest beta here:

http://www.almico.com/sfbetaprogram.php [^]

and let me know.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2004-12-17 19:54 hjindr New Issue
2004-12-17 19:54 hjindr Video Card Model => MSI Radeon 9800Pro
2004-12-19 10:08 alfredo Note Added: 0000549
2004-12-19 10:08 alfredo Status assigned => acknowledged
2004-12-19 13:34 hjindr Note Added: 0000552
2005-01-06 18:29 alfredo Note Added: 0000566
2005-01-14 11:32 alfredo Note Added: 0000588
2005-01-15 08:56 alfredo Status acknowledged => resolved
2005-01-15 08:56 alfredo Resolution open => fixed
2005-01-15 08:56 alfredo Fixed in Version => 4.20


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.2998 seconds.
memory usage: 8,039 KB
Powered by Mantis Bugtracker