Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001054SpeedFanHardware supportpublic2008-01-10 19:092008-08-20 17:44
ReporterJohnnyFu 
Assigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityfeatureReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version4.33 
Target VersionFixed in Version4.34 
Summary0001054: Nvidia GeForce 7600GT Temperature Vista x64
DescriptionI got a new system today.

Before:
Asus A8N32 SLI (Socket 939)
Nvidia GeForce 7600GT
Windows XP 32bit

After:
MSI Neo2 FR (Socket 775)
Nvidiam GeForce 7600GT
Windows Vista 64bit

Speedfan still detects the 7600GT under Vista x64. But does not report its temperature. It was working fine on the old system using Windows XP 32bit.

I wonder if this is a known Vista x64 issue ?
Let me know if you need any logs/debug infos.

greetz
JoFu
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card Model
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0003229)
JohnnyFu (reporter)
2008-01-10 19:11

This is using 4.33 beta 37.
(0003245)
JohnnyFu (reporter)
2008-01-30 19:50

This is fixed in version 4.3 beta38.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2008-01-10 19:09 JohnnyFu New Issue
2008-01-10 19:09 JohnnyFu Status new => assigned
2008-01-10 19:09 JohnnyFu Assigned To => alfredo
2008-01-10 19:11 JohnnyFu Note Added: 0003229
2008-01-30 19:50 JohnnyFu Note Added: 0003245
2008-08-20 17:44 alfredo Status assigned => resolved
2008-08-20 17:44 alfredo Resolution open => fixed
2008-08-20 17:44 alfredo Fixed in Version => 4.34


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.3079 seconds.
memory usage: 8,035 KB
Powered by Mantis Bugtracker