Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0001035SpeedFanOtherpublic2007-12-09 03:232009-02-13 00:38
Reporterjfgarciamex 
Assigned Toalfredo 
PrioritynormalSeveritycrashReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSWindows XPOS VersionSP2
Product Version4.33 
Target VersionFixed in Version4.37 
Summary0001035: Hang after suspend
DescriptionAfter suspending, at resume CPU utilization for speedfan goes to 100% and keeps sending timeout messages. One interesting point is that after killing speedfan, subsequent restarts do not cause a problem. This is a VAIO desktop with an Intel motherboard (specifically manufactured for Sony). Super IO chip is LPC47m182 and sensor chip is EMC6D103. Messages on speedfan window are:
SMBus msg : Timeout waiting IDLE SMBus...
Steps To ReproduceSuspend desktop.
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card ModelATI Radeon X1950
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0004416)
alfredo (manager)
2009-02-13 00:38

This should have been fixed in recent releases.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2007-12-09 03:23 jfgarciamex New Issue
2007-12-09 03:23 jfgarciamex Status new => assigned
2007-12-09 03:23 jfgarciamex Assigned To => alfredo
2007-12-09 03:23 jfgarciamex Video Card Model => ATI Radeon X1950
2009-02-13 00:37 alfredo Status assigned => acknowledged
2009-02-13 00:38 alfredo Note Added: 0004416
2009-02-13 00:38 alfredo Status acknowledged => resolved
2009-02-13 00:38 alfredo Resolution open => fixed
2009-02-13 00:38 alfredo Fixed in Version => 4.37


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.1307 seconds.
memory usage: 8,038 KB
Powered by Mantis Bugtracker