Almico's Bug Tracker

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000379SpeedFanHardware supportpublic2005-10-27 23:452008-05-09 12:53
Reporterraymondbreen 
Assigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityfeatureReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformAmdOSWindows XPOS VersionProfessional
Product Version 
Target VersionFixed in Version4.34 
Summary0000379: Not detecting temperature on nvidia 7800-gtx video card
DescriptionHi,

For some reason version 4.26 of speedfan does not detect the temperature of my nvidia pci express card. The chipset of the the temperature sensor is a analog devices ADt7473 (NV-I2C 2eh) as reported by the sensor section in Everest.


I have copy and pasted the send info information to the additional information section.

Cheers
TagsNo tags attached.
Motherboard Model
Video Card ModelNvidia 7800-GTX
Attached Files

- Relationships

-  Notes
There are no notes attached to this issue.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2005-10-27 23:45 raymondbreen New Issue
2005-10-27 23:45 raymondbreen Video Card Model => Nvidia 7800-GTX
2008-05-09 12:52 alfredo Status assigned => acknowledged
2008-05-09 12:52 alfredo Additional Information Updated
2008-05-09 12:53 alfredo Status acknowledged => resolved
2008-05-09 12:53 alfredo Resolution open => fixed
2008-05-09 12:53 alfredo Fixed in Version => 4.34
2008-05-09 12:53 alfredo Additional Information Updated


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.2652 seconds.
memory usage: 8,037 KB
Powered by Mantis Bugtracker