View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002607SpeedFanLogging and chartingpublic2016-12-21 20:01
Reporter09876ggddzzAssigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionno change required 
PlatformIntel Sandy BridgeOSWindows Vista OS Version64bit Home Premi
Product Version4.46 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002607: Last column for logging always logged as 0
DescriptionThe logging function for speedfan results in all the readings I wanted except for the last column.

For example, I was monitoring my temperatures for HD0, HD1, temp1, GPU, Core0, Core1, Core2, Core3.
On the main readings page, I am able to view all the values. However, when I checked the log, the readings of the last column (Core3 in this case) is logged as 0 consistently. To check if it was not a problem with Core3, I turned off logging for Core3 and instead, the log now displays Core2 readings as 0 consistently.

I have also tried different delimiters and produced the same results.
Steps To ReproduceTurn on logging
Select a few fields to log
View Log
TagsNo tags attached.
Motherboard ModelFX58M
Video Card Model

Activities

alfredo

2012-08-07 09:33

manager   ~0008355

I just checked and found no issue. Could you upload a sample log?

frozenflame

2012-08-07 10:20

reporter   ~0008356

my gosh. sorry my bad. it was my excel settings and also I misread the decimal separate as a delimiter. somehow microsoft excel reads the last column as 0 only, it looks fine in notepad.
Sorry for your time

alfredo

2012-08-07 10:33

manager   ~0008357

Glad to read that everything is working fine :-)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2016-12-21 20:01 09876ggddzz New Issue
2016-12-21 20:01 09876ggddzz Issue generated from: 0002028