View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002564SpeedFanConfigurationpublic2016-11-19 03:50
Reporterkiran.dasAssigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status assignedResolutionopen 
PlatformWindows 10 HomeOSWindows 10 HomeOS VersionWindows 10 Home
Product Version4.52 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002564: SSL to send email (SMTP)
Descriptionfirst and foremost, GREAT piece of work with SpeedFan. My fans work wonderfully, and I am now venturing into the more advanced features of the program -mailing.

i installed OpenSSL v1.1.0c & 1.0.2j from Shining Light Productions (https://slproweb.com/products/Win32OpenSSL.html) and can't seem to get mailing to work (only explored SMTP for now).

The SSL interface in SpeedFan still shows "not found". could you please help?

Restarted my system after every change to verify, still the same.

My environment shows: OPENSSL_CONF=C:\OpenSSL-64\bin\openssl.cfg

I used both SSL port 465 and the restricted GMail server listed below:
1. smtp.gmail.com (465-SSL) (587-TLS)
2. aspmx.l.google.com (25)
TagsNo tags attached.
Motherboard ModelASUS B150 Pro Gaming Aura
Video Card ModelNone

Activities

kiran.das

2016-11-17 14:53

reporter  

speedfan.jpg (55,517 bytes)
speedfan.jpg (55,517 bytes)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2016-11-17 14:53 kiran.das New Issue
2016-11-17 14:53 kiran.das Status new => assigned
2016-11-17 14:53 kiran.das Assigned To => alfredo
2016-11-17 14:53 kiran.das File Added: speedfan.jpg