View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002200SpeedFanInstallationpublic2013-12-07 19:45
ReporterProloeAssigned Toalfredo 
PriorityimmediateSeverityblockReproducibilityalways
Status assignedResolutionopen 
PlatformOSWin7 Ultimate 64-bitOS Version6.1
Product Version4.49 
Target VersionFixed in Version 
Summary0002200: Speedfan does not open after installation.
DescriptionAfter installing Speedfan, when I try to open the program I get an error message:
"Error <SPEEDFAN Driver Not Installed>
Is SPEEDFAN service started?"
It always happens, I've tried older versions of Speedfan and I've tried to uninstall/install in safemode.
Steps To ReproduceEvery single time I try to open the speedfan.exe.
Additional Information7.12.2013 20:25:32.833 - DEBUG FILE INITIALIZED
7.12.2013 20:25:32.895 - About to create SMBIOSExplorer object
7.12.2013 20:25:32.895 - SMBIOSExplorer object created
7.12.2013 20:25:32.895 - Initializing SFNVCPANEL
7.12.2013 20:25:32.895 - About to open NVCPL.DLL...
7.12.2013 20:25:32.895 - Error opening NVCPL.DLL!
7.12.2013 20:25:32.911 - Initializing SFSENSORS
7.12.2013 20:25:32.942 - Initializing ALMCPUUSAGE
7.12.2013 20:25:32.942 - Not using GIVEIO on Windows 7
7.12.2013 20:25:32.942 - RunSMPTest ERROR (SPEEDFAN Driver Not Installed)
TagsNo tags attached.
Motherboard ModelAsus M4A87TD/USB3
Video Card ModelNvidia GeForce GTX 460SE

Activities

Proloe

2013-12-07 19:45

reporter  

debug.nfo (554 bytes)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2013-12-07 19:45 Proloe New Issue
2013-12-07 19:45 Proloe Status new => assigned
2013-12-07 19:45 Proloe Assigned To => alfredo
2013-12-07 19:45 Proloe File Added: debug.nfo