View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0001831SpeedFanOtherpublic2011-06-28 09:57
ReporterzortisAssigned Toalfredo 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status acknowledgedResolutionopen 
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary0001831: Speedfan shows high temperatures. Should I be worried?
DescriptionSpeedfan shows some high temperature results on my computer.
One of them is reasonable (about 120 avarage) but the other one is extremely high.
First one is "AUX" which I'd also like to know what it means.
Second one (the crazy temperature) is "Temp 1" which I also don't know where in my computer it is located.

Thank you for whatever help you can offer.
TagsNo tags attached.
Motherboard ModelMS-7267
Video Card Model

Activities

zortis

2011-06-28 07:30

reporter  

speedfan.jpg (44,299 bytes)
speedfan.jpg (44,299 bytes)

alfredo

2011-06-28 09:57

manager   ~0006284

I think that AUX temperature sensor is not used on your motherboard. The other temperature is certainly wrong. In order to understand where does it come from, please use UPLOAD FILE button here to upload the output of a SEND REPORT (SpeedFan's INFO tab).

Issue History

Date Modified Username Field Change
2011-06-28 07:30 zortis New Issue
2011-06-28 07:30 zortis Status new => assigned
2011-06-28 07:30 zortis Assigned To => alfredo
2011-06-28 07:30 zortis File Added: speedfan.jpg
2011-06-28 09:57 alfredo Note Added: 0006284
2011-06-28 09:57 alfredo Status assigned => acknowledged