Almico's Bug Tracker - SpeedFan
View Issue Details
0000746SpeedFanHardware supportpublic2007-01-12 06:532019-01-09 07:21
MikeDVB 
alfredo 
normalmajoralways
acknowledgedopen 
Windows XP Pro x64
4.31 
 
Asus Raxeon x1950 Pro
0000746: INFO : NO SUPPORTED CHIP DETECTED
I have an AB9 Pro motherboard with a Xeon 3050 processor. I was using SpeedFan and it WAS detecting everything, my fans, voltage & everything. Then all of a sudden it won't anymore.

All it shows is the CPU Loads of the two cores, everything else is literally blank.
Win9x:NO 64Bit:YES GiveIO:NO SpeedFan:YES
I/O properly initialized
Linked ISA BUS at $0290
Linked Intel 82801HB ICH8 SMBUS at $0500
Scanning ISA BUS at $0290...
SuperIO Chip=Winbond W83627EHF
Scanning Intel SMBus at $0500...
Address $30 appears to be WRITE ONLY...
Address $32 appears to be WRITE ONLY...
SMART Enabled for drive 0
SMART Enabled for drive 1
End of detection
INFO : NO SUPPORTED CHIP DETECTED
No tags attached.
jpg SpeedFan.JPG (92,518) 2007-01-12 06:53
http://bugtrack.almico.com/file_download.php?file_id=232&type=bug
jpg
Issue History
2007-01-12 06:53MikeDVBNew Issue
2007-01-12 06:53MikeDVBFile Added: SpeedFan.JPG
2007-01-12 06:53MikeDVBVideo Card Model => Asus Raxeon x1950 Pro
2007-01-12 23:29alfredoNote Added: 0002302
2007-01-12 23:29alfredoStatusassigned => acknowledged
2007-01-13 00:23MikeDVBNote Added: 0002303
2019-01-09 07:21Himanshu0709Note Added: 0008774

Notes
(0002302)
alfredo   
2007-01-12 23:29   
You say that SpeedFan stopped detecting sensors all of a sudden. Do you mean that, without changing anything else and without (re)installing anything, after a reboot SpeedFan stopped detecting sensors?
(0002303)
MikeDVB   
2007-01-13 00:23   
It was working and reading the information, I specifically remember noticing that i had my System fan hooked up to the NorthBridge fan header on the Mobo according to speedfan.

I didn't change anything, and the next time I opened it it wouldn't read, I've tried reinstalling it, reinstalling windows, running it without any updates, running after the system is fully updated.

Before & after chipset drivers - before & after uguru installation.

It just gives me what I see in that screenshot now no matter what.

I'll add that uGuru still sees everything just fine.

Mike
(0008774)
Himanshu0709   
2019-01-09 07:21   
Microsoft edge is one of the best browser running on most of the windows 10 pc if you were facing trouble to forget your saved password then just from here https://rememberpasswordsinmicrosoftedge.net [^] you will get the best method to remember password in microsoft edge in easiest way.